Referanser

Utsagn fra klienter og kursdeltakere

Kundeutsagn – Yoga

«Jeg er så takknemlig, det er den beste yogaen jeg har deltatt på»

Helt fantastisk å få oppleve Yin Yoga hos Wenche. Jeg er så takknemlig, det er den beste yogaen jeg har deltatt på! Wenche lærer godt bort og opplegget flyter jevnt.

Etter å ha deltatt har jeg mindre muskelsmerter i hele kroppen, og kjenner meg mer smidig og tålmodig. Jeg puster bedre og er blitt mye mer oppmerksom på pusten.

Wenche utfører behagelig og og god stemmebruk, guider og veileder fantastisk. Det er behagelig musikk til øvelsene.

Veldig god opplevelse i sin helhet som har gjort meg avhengig av yoga! Anonym

«Jeg hadde en forventning om at det kom til å bli bra på forhånd, men hvor bra det faktisk er kunne jeg ikke forestilt meg!»

Etter å ha trent litt yoga hjemmefra over noen måneder, fikk jeg endelig prøvd meg på ordentlige timer hos Wenche.

Bare det å komme inn i yogarommet er en opplevelse i seg selv. Vakker innredning, nydelige farger, gode dufter og flammer i peisen gir deg med en gang en harmonisk og avslappet følelse – for en time eller to er det som om man er på retreat.

Wenche er en uten tvil en omsorgsfull person med sterk evne til å se og følge opp den enkelte. Hun er en svært dyktig og kunnskapsrik yogalærer.

Med sin behagelige stemme guider hun inn og ut av meditasjon og i de forskjellige stillingene, forklarer godt og svarer på spørsmålene man har. Mens man ligger fokusert i stillingen, blir det utført innslag av deilig akupressur-massasje til den enkelte.

Etter timene føler man seg som virkelig som et nytt menneske! Jeg hadde en forventning om at det kom til å bli bra på forhånd, men hvor bra det faktisk er kunne jeg ikke forestilt meg! Anbefales på det varmeste. Theresa Stenersen

«Ved en tilfeldighet oppdaget jeg Wenche sitt yogakurs, tok en sjanse, og har aldri vært så fornøyd med en avgjørelse før»

Ved en tilfeldighet oppdaget jeg Wenche sitt yogakurs, tok en sjanse, og har aldri vært så fornøyd med en avgjørelse før.

Jeg er en 29 år gammel gutt, med bakgrunn fra amerikansk fotball, kampsport, og styrketrening. Dette har preget kroppen gjennom mange år, i tillegg til at jeg har slitt med angst siden ungdommen.

Gjennom nybegynnerkurset har jeg fått mer mobile hofter, noe som har gitt meg enda mer «power» i fotballen, det er tross alt her mesteparten av kreftene kommer fra. Men enda viktigere enn de rent fysiske fordelene, så vil jeg trekke frem hvordan yoga har påvirket meg mentalt. Wenche har gitt meg flere gode verktøy for å håndtere et stresset og engstelig sinn. Jeg har tatt i bruk tankesett og øvelser fra yogaen når det har stormet som verst oppi hodet, og lært meg å bare observere og akseptere hva som beveger seg inni meg. Som Wenche sier «hva enn du føler nå, så er det helt ok».

Yoga er et herlig avbrekk fra hverdagens «mas og kjas», hvor man bare trenger å eksistere, observere, og samtidig bli en god del mer mobil. Jeg kommer definitivt til å fortsette, neste steg for meg blir nå å teste ut coaching hos Wenche. Dette her har gitt meg så mye!

Anbefales på det varmeste! Også for menn som er vant til å løfte vekter, og takle motstandere ned i gresset. Gutt 29

«På slutten sitter man igjen med en herlig følelse, hvor kroppen er veldig glad og takknemlig»

På kurset ble vi mottatt av en meget hyggelig og tillitsvekkende dame. Det var lett å bli trygg på Wenche, som ga tydelig og god informasjon når det gjaldt det praktiske rundt kurset – og akkurat passe informasjon om innholdet i yoga-timene.

Wenche har en god, veiledende stemme og er flink til å guide i stillinger og flyt-bevegelser. Følte at jeg ble akkurat passe «sett». Hun veileder på en mild og fin måte, som ikke fikk meg til å føle meg dum eller klønete. Samtidig nok til at øvelsene kunne bli gjort riktig, slik at man kan få mest mulig ut av hver stilling – og ikke gjøre feil som sørger til at kroppen blir feil belastet.

Jeg rett og slett «digget» at gruppen var så liten. Midt i blinken med så få personer! Dette kan ha noe med å gjøre at jeg har angst for grupper og menneskemasser. Lokalene er intime, veldig koselige og ga ro til sinnet. På slutten sitter man igjen med en herlig følelse, hvor kroppen er veldig glad og takknemlig.

Anonym (Kontaktinfo gis bare dersom det lures på noe konkret)

«Dette gir større uttelling enn forventet. YOGA hos Wenche!»

Dette gir større uttelling enn forventet. YOGA hos Wenche! Uansett hvordan du føler deg i kroppen, om du aldri har trent eller prøvd yoga, er dette noe for deg. Øvelser med god veiledning som passer alle nivåer. Anbefales! Ingrid 63

«Meget bra!»

Lokalitetene og opplevelse av instruktør var meget bra. Guiding i stillingene og stemmebruk også meget bra. Fornøyd med liten gruppe, men egentlig det samme for meg – stor eller liten. Effekten etter yogatimen meget bra
Alt i alt meget bra. Unni Bakken Tokerud

«Hun er genuint opptatt av at hver enkelt skal få utbytte av kurset»

Vi er tvillinger, og gjør mye sammen. Derfor var vi litt skeptiske til å gå på samme kurs i mindfullness. Med Wenche som kursholder ble dette bare et pluss for oss. Vi kunne snakke sammen mellom kurskveldene, og dra nytte av hverandre i tillegg til det vi fikk hos Wenche.

Hun er genuint opptatt av at hver enkelt skal få utbytte av kurset. At vi skal få verktøy som vi kan bruke resten av livet. Hun er profesjonell og kan gi deg det du søker, men aller, aller best er hun i yogameditasjon.

Har du ikke forsøkt det før, eller ikke fått fullt utbytte av tidligere kurs, bør du unne deg et kurs hos Wenche. Jofrid og Oddrun

Kundeutsagn – Coaching

«Har anbefalt Wenche til mange som sliter litt, og vil fortsette å anbefale henne fremover på det varmeste»

Som coach har Wenche hjulpet meg ut av min » sti» som hadde gravd seg veldig dypt. Wenche har en utrulig evne til å få meg til å føle meg verdifull som mor , venn og arbeidsgiver. Har lært meg å være glad i meg selv. Tenke positivt isteden for å grue meg til problemer som ikke har kommet enda. Lytte til hjertet som er kjempeviktig. Sortere bort negative folk/vibber som drar meg ned.

I dag har jeg det veldig bra med meg selv og dem som står meg nært. Er blitt sikrere på meg selv både i privat og arbeidsmessig sammenheng. Utrulig deilig følelse. Henter ofte frem f.eks mine positive hjelpere som jager bort de negative som sitter på min skulder innimellom. Står jeg fast med noe, eller er negativ, stiller jeg meg ofte spørsmålet , hvorfor? Så må jeg svare selv inngående for å skjønne meg selv.Skryter ofte av meg selv at jeg kan og er veldig flink. Og når jeg sitter fast med noe tenker jeg på min hjelper «Frihetsgudinnen» som er mitt holdepunkt i vanskelige situasjoner.

Kommer til å bruke Wenche igjen for oppfriskning av coaching. Og om jeg står fast med noe. Men egentlig så er det nok å bare tenke på Wenche sin herlige væremåte og vakre rolige stemme , så ordner tankemønsteret seg til det positive. Har anbefalt Wenche til mange som sliter litt, og vil fortsette å anbefale henne fremover på det varmeste. Wenche er helt unik! Beate Møllmann (49 år)

«Alt i alt, så klarer jeg endelig å gå en lys fremtid i møte – og det er takket være Wenche»

Wenche er en varm og god person, som får deg til å føle deg trygg og velkommen. Hun har fått meg til å bli mer bevisst på mine tanker og hvor de kommer fra. Hun har utfordret meg, lyttet til meg og støttet meg.

I denne prosessen har jeg lært meg selv mer å kjenne og jeg har i tillegg blitt kjent med en strålende person med navn Wenche. Hun er inspirerende i sin fremtoning og lyser håp for en bedre fremtid. Hun har lært meg å se ting fra flere perspektiv med en egen teknikk, og dette er noe jeg ofte bruker i situasjoner hvor jeg står fast eller hvis jeg står ovenfor valg.

Jeg har lært hva mine personlige verdier er, og når jeg kjenner på de. Jeg har lært hvordan forskjellige områder av livet mitt står til, og hvordan disse påvirker hverandre. Alt i alt, så klarer jeg endelig å gå en lys fremtid i møte – og det er takket være Wenche. Amalie Stenersen (20 år)

«Wenche is a warm, supportive and challenging coach»

Wenche is a warm, supportive and challenging coach. She is courageous in her questioning to help the client get to the true source of the issue. She also recognizes how challenging coaching can be for clients and knows when to be supportive and when to push. I found her experience and expertise in energy work to be extremely helpful in reaching my goal. I highly recommend Wenche to prospective clients who are interested in self-discovery and healing, either emotional of physical. Laura Gleisner - MS, ACC - Leadership Coach, Consultant, Facilitator & Speaker

«Wenche lærte meg og stoppe opp og tenke rasjonelt når det koker rundt meg»

For to år siden brukte jeg Wenche som coach. Det var en stressende og vanskelig periode i livet mitt. Wenche var en god coach. Hennes styrke er at hun er intuitiv,og stiller de riktige spørsmålene. de spørsmålene som tvinger deg til å tenke over hvordan du velger å takle ting i livet. Og om de måtene du tenker på og handler etter er de beste for deg. Hun er ikke den som gir seg før hun får deg til å se andre og bedre måter å håndtere utfordringer på. Men hun finner ikke løsninger for deg,hun tvinger deg til å finne dem selv. Jeg lærte å se meg selv i et bedre perspektiv. Jeg lærte å ta vare på meg selv også. hvis ikke jeg har det bra kan ikke jeg være der for andre. Jeg lærte å leve mer i nuet, fremtidens bekymringer kunne jeg ikke gjøre så mye med. Det bare slet meg ut å bekymre meg. Jeg gjorde noen valg for min egen del,og ikke bare valg av hensyn til andre. Dette har gitt meg større ro og mer styrke i hverdagen. Wenche lærte meg og stoppe opp og tenke rasjonelt når det koker rundt meg. Hun var en trygghet for meg i en periode hvor jeg trengte noen å støtte meg til. Hvis jeg skulle komme i en lignende situasjon og føle behov for hjelp til å rydde tanker og finne ut hvilken vei jeg skal gå, vil jeg ta kontakt med Wenche igjen. Anonym (48 år)

«Av og til går man seg vill, men med Wenche som coach kan man være helt sikker på hun viser deg hvilken vei man skal»

Jeg var i begynnelsen skeptisk til coaching selv om jeg trodde det skulle være bra for meg. Men det var over all forventning. Samtalene med Wenche var litt som om jeg av og til hadde en god samtale med meg selv der jeg selv kom med alle de gode løsningene og svarene på mine egne spørsmål. Men hadde helt klart ikke fått det til uten Wenche i andre enden av røret eller på skype. Selv om jeg stiller henne spørsmål, så stiller hun spørsmålene tilbake til meg på en måte som gjør at jeg får selvtilliten og tryggheten i meg til å lete i meg selv og komme med svarene uten så altfor stor anstrengelse. Wenche er lett å forstå og derfor lett å prate med. Etter samtalene mine med Wenche så er jeg i dag mer bevisst og vet hvis jeg blir demotivert av noe så vet jeg nøyaktig hva jeg må gjøre. Av og til går man seg vill, men med Wenche som coach kan man være helt sikker på hun viser deg hvilken vei man skal. Rino Engdal (30 år)

«Wenche Sellevåg er profesjonell og faglig meget dyktig, og anvender ulike typer teknikker for å komme videre i vanskelige prosesser. Dette kombinert med hennes nysgjerrighet og integritet gjør at Wenche Sellevåg er en usedvanlig god og dyktig coach.»

Jeg har hatt den store glede å ha Wenche Sellevåg som coach og samtalepartner over flere år. Dette har medført større grad av bevissthet i viktige valg både i forhold til jobb og karrière, men også i forhold til viktige private spørsmål. På en svært behagelig måte – men alikevel tydelig og analytisk – leder hun samtalene og tenkeprosessene på en slik måte at det fører til større selverkjennelse, og dermed trygghet på hvilke valg man står overfor. Det blir dermed lettere å foreta de riktige valgene.
Wenche Sellevåg er profesjonell og faglig meget dyktig, og anvender ulike typer teknikker for å komme videre i vanskelige prosesser. Dette kombinert med hennes nysgjerrighet og integritet gjør at Wenche Sellevåg er en usedvanlig god og dyktig coach. Jeg vil ikke nøle med å bruke henne igjen. Kai Johansen (57 år)