Wenche Sellevåg

Wsmindfulness

Jeg heter Wenche, oppvokst i Hammerfest og nå både bor og arbeider i Enger, Søndre Land. Jeg flyttet til Enger i slutten av 2016 og har laget et nydelig sted rundt meg med et eget lite Yogastudio hvor jeg utfører coaching og yoga sammen med min kunde eller kunder.

Jeg har lang erfaring fra arbeid innen HR og rekruttering, livstilsendring og coaching.

Jeg er utdannet Terapeutisk Prana Yin/Yang yogalærer hos Yin & Yang Yoga Akademiet og Mindfulnessinstruktør via Ivar Vehler, samt sertifisert som Co-Active Coach via CTI Nordic.

Du er velkommen til å ta kontakt. Du finner min emailadresse eller facebookside lenger ned på siden. 🙂  

Wenche Sellevåg

 Coaching, Mindfulness og Mindful Yoga

wenchesellevag@gmail.com  

www.wsmindfulness.com

http://www.facebook.com/wscoaching1                             

Norway

                               MAKE IT SIMPLE – JUST DO IT !  

 

 

Min historie

Alle kan og fortjener å finne sin indre ro, balanse og harmoni. Dette er hva som driver meg som yogainstruktør og lærer. Alle kan og fortjener å tro på seg selv og å finne sin gylne vei, basert på egne verdier og idealer. Som coach støtter jeg andre til å fjerne hindringer og frigjøre potensiale, slik at de kan hente ut det beste i seg selv og nå sine mål.

Jeg har personlig erfart hvor viktig det er å stresse ned, finne roen, ta pauser fra jaget som er så karakteristisk for tiden vi lever i. Etter mange år med høyt stressnivå, indre stress, eksploderte en medfødt svak åre i hodet mitt – jeg ble rammet av en massiv hjerneblødning og ble operert.

Påfølgende treninger med små skritt over 2 år begynte jeg å se lyset i andre enden av tunnellen. Jeg er så takknemlig for jeg står her i dag, frisk og med en ro inni meg.

Det jeg gjorde i min søken etter å komme meg på beina igjen og å holde meg frisk, fant jeg fram til meditasjon. TM (Trancendental meditation) og etter noen år ..Mindfulness. Jeg gjorde meditasjon og yoga til en daglig rutine, og det ga meg raskt merkbare, gode resultater. Yoga betyr forening mellom kropp og sinn, og gjennom øvelsene jeg gjorde fant jeg en styrke jeg ikke visste at jeg hadde. I tillegg var jeg som alltid tidligere å finne i svømmebassenget. I årene siden har jeg utdannet meg og fordypet meg innenfor disse feltene, og fortsetter aktivt å gjøre det så lenge jeg kan. Kunnskap innen utmattelse, fatigue vil jeg påstå jeg kan mye av og vet hvordan jeg kan møte det når jeg er oppmerksom på signalene. Har levd med det i 10 år. Kanskje mine teknikker der kan hjelpe deg ? Skjønne varselsignalene. Selvom vi alle er forskjellig og har forskjellige reaksjonsmønstre så er dette jeg gjør veldig gode verktøy til å ha et harmonisk og balansert liv. Jeg har lært det selv, ikke funnet det opp 🙂

Mindfulness, og mindfulness sine metoder, hvor Yoga er en av metodene, har gjort meg i stand til å takle vanskeligheter og motgang som før ville fått meg til å bukke under. Jeg har jobbet meg gjennom traumer og dypt nedgravd smerte. Jeg tenker klarere og har lært å sette grenser for meg selv. Jeg opplever bedre konsentrasjon og er mer oppmerksom på og klar over mine egne reaksjoner og hvorfor de oppstår.

Så mange smerter er blitt borte. Jeg føler meg roligere og tryggere i meg selv enn noen gang, myk og smidig i både kropp og sinn.

Alt det gode ved Mindfulness, Yoga og daglig meditasjon kan gjøre for den enkelte, ønsker jeg å spre videre. Dedikasjonen min til å lære andre om dette er stor. Elementer herfra går også med i min coaching-praksis, i tillegg til egne fremdrivende coaching-metoder.

Jeg brenner for å hjelpe andre til å være den beste – og mest autentiske – versjonen av seg selv. Du er så mye større, så mye bedre, enn hva din indre kritiker kanskje vil ha deg til å tro.