Wenche Sellevåg

Wsmindfulness

Jeg heter Wenche, oppvokst i Hammerfest og nå både bor og arbeider jeg i Enger, Hov iSøndre Land og Brandbu på Hadeland. Jeg flyttet til Enger i slutten av 2016 og har laget et nydelig sted rundt meg med et eget lite Yogastudio hvor jeg utfører coaching og yoga sammen med mine kunder.

Jeg har lang erfaring fra arbeid innen Personalarbeid, HR, Helse-miljø og sikkerhet, Arbeidsmiljøutvalg, og i Rekrutteringsbransjen samt livstilsendring og coaching.

Jeg har skolering innen Offentlig Saksbehandling, Personalfag- og ledelse ,Co-Active Coach via CTI Nordic. og sertifisert gjennom ICF , (International Coach Federation)

Terapeutisk Prana Yin/Yang yogalærer hos Yin & Yang Yoga Akademiet og Mindfulnessinstruktør via Ivar Vehler, sertifisert Breathing coach fra YogaBody.com Barcelona

Du er velkommen til å ta kontakt. Du finner min emailadresse eller facebookside lenger ned på siden. 🙂  

Wenche Sellevåg

 Coaching, Mindfulness og Mindful Yoga

wenchesellevag@gmail.com  

www.wsmindfulness.com

http://www.facebook.com/wscoaching1                             

Norway

                               MAKE IT SIMPLE – JUST DO IT !  

 

 

Min historie

Alle kan finne sin indre ro, balanse og harmoni. Stå støtt i seg selv. Et flott uttrykk som en av mine lærere sa en gang : » Stå støtt og midt i skoa » og Vær oppreist inni deg selv. Alle kan og fortjener å tro på seg selv og å finne sin gylne vei, basert på egne verdier og idealer. Som coach støtter jeg andre til å fjerne hindringer og frigjøre potensiale, slik at de kan hente ut det beste i seg selv og nå sine mål Dette er hva som driver meg som en Co-active Coach, yogainstruktør, yogalærer og Mindfulness-instruktør. 

Jeg har personlig erfart hvor viktig det er å stresse ned, finne roen, ta pauser fra jaget som er så karakteristisk for tiden vi lever i. Etter mange år med høyt stressnivå, indre stress, eksploderte en medfødt svak åre i hodet mitt – jeg ble rammet av en massiv hjerneblødning ! Jeg ble operert og tilbrakte uker på intensiven på Rikshospitalet.  En traumatisk opplevelse. Jeg har all respekt for de vidunderlige sykepleierne og legene som behandlet og puslet rundt meg. Førr en jobb de gjør ! Takk <3

Påfølgende treninger på rehabiliteringssenter og egentrening med små skritt over 2 år begynte jeg å se lyset i andre enden av tunellen. Vannet, svømming, meditasjon, yoga, naturen, gode venner rundt meg har dratt meg framover .Jeg er så takknemlig for jeg står her i dag, frisk og med en ro og en dyp kjærlighet og takknemlighet inni meg.

Det jeg gjorde i min søken etter å komme meg på beina igjen og å holde meg frisk, fant jeg fram til meditasjon på et dypere plan. Jeg hadde meditert i flere år men det ble noe annet med læring og guiding på en helt annen måte. Jeg lærte meg TM (Trancendental meditation) og etter noen år tok jeg utdannelsen i Mindfulness. Jeg gjorde meditasjon og yoga til en daglig rutine, og det ga meg raskt merkbare, gode resultater. Jeg har fortsatt med det siden 🙂 Yoga betyr forening mellom kropp og sinn, og gjennom øvelsene jeg gjorde fant jeg en styrke jeg ikke visste at jeg hadde. I tillegg var jeg som alltid tidligere å finne i svømmebassenget. I årene siden har jeg fortsatt og utdanne meg og fordypet meg innenfor disse feltene, og fortsetter aktivt å gjøre det så lenge jeg kan. Kunnskap innen stress og stressrelaterte plager , utmattelse og fatigue vil jeg påstå jeg kan mye av og vet hvordan jeg kan møte det når jeg er oppmerksom på signalene. Det tok meg faktisk 8 år å skjønne signalene og vise hensyn til de. Har levd med det i snart 12 år nå. Kanskje mine teknikker der kan hjelpe deg ? Skjønne varselsignalene. Selv om vi alle er forskjellig og har forskjellige reaksjonsmønstre så er dette jeg gjør, veldig gode verktøy til å ha et harmonisk og balansert liv. Jeg har lært det selv, stått i mange stormer og tatt tak i livet mitt etter sykdom 🙂

Coaching ,Mindfulness, og mindfulness sine metoder, hvor Yoga er en av metodene, har gjort meg i stand til å takle vanskeligheter og motgang som før ville fått meg til å bukke under. Jeg har jobbet meg gjennom traumer og dypt nedgravd smerte. Jeg tenker klarere og har lært å sette grenser for meg selv. Jeg opplever bedre konsentrasjon og er mer oppmerksom på og klar over mine egne reaksjoner og hvorfor de oppstår.

 

Så mange smerter er blitt borte. Jeg føler meg roligere og tryggere i meg selv enn noen gang, myk og smidig i både kropp og sinn.

Alt det gode ved Mindfulness, Yoga og daglig meditasjon kan gjøre for den enkelte, ønsker jeg å spre videre. Dedikasjonen min til å lære andre om dette er stor. Elementer herfra går også med i min coaching-praksis, i tillegg til egne fremdrivende coaching-metoder.

Jeg brenner for å hjelpe andre til å være den beste – og mest autentiske – versjonen av seg selv. Du er så mye større, så mye bedre, enn hva din indre kritiker kanskje vil ha deg til å tro.