Jeg heter Wenche og er utdannet yogalærer, mindfulness-instruktør og co-active coach.

I mer enn 30 år har jeg jobbet med og for mennesker.

Min bakgrunn

Jobb og utdanning

Min historie

Yoga, Mindfulness, Coaching

Alle kan og fortjener å finne sin indre ro, balanse og harmoni. Dette er hva som driver meg som yogainstruktør. Alle kan og fortjener å tro på seg selv og å finne sin gylne vei, basert på egne verdier og idealer. Som coach støtter jeg andre til å fjerne hindringer og frigjøre potensiale, slik at de kan hente ut det beste i seg selv og nå sine mål.

Roen, balansen og harmonien er oppnåelig for oss alle, men viktigheten av dette er noe vi fort glemmer i hverdagens kjas og mas.

Jeg har personlig erfart hvor viktig det er å stresse ned, finne roen, ta pauser fra jaget som er så karakteristisk for tiden vi lever i. Etter mange år med høyt stressnivå, eksploderte en medfødt svak åre i hodet mitt – jeg ble rammet av hjerneblødning.

I min søken etter å komme meg på beina igjen og å holde meg frisk, fant jeg meditasjon og Mindfulness. Jeg gjorde meditasjon og yoga til en daglig rutine, og det ga meg raskt merkbare, gode resultater. Yoga betyr forening mellom kropp og sinn, og gjennom øvelsene jeg gjorde fant jeg en styrke jeg ikke visste at jeg hadde. I årene siden har jeg utdannet meg og fordypet meg innenfor disse feltene, og fortsetter aktivt å gjøre det så lenge jeg kan.

Yoga, meditasjon og Mindfulness har gjort meg i stand til å takle vanskeligheter og motgang som før ville fått meg til å bukke under. Jeg har jobbet meg gjennom traumer og dypt nedgravd smerte. Jeg tenker klarere og har lært å sette grenser for meg selv. Jeg opplever bedre konsentrasjon og er mer oppmerksom på og klar over mine egne reaksjoner og hvorfor de oppstår.

Så mange smerter er blitt borte. Jeg føler meg roligere og tryggere i meg selv enn noen gang, myk og smidig i både kropp og sinn.

Alt det gode Mindfulness, Yoga og meditasjon kan gjøre for den enkelte, ønsker jeg å spre videre. Dedikasjonen min til å lære andre om dette er stor. Elementer herfra går også med i min coaching-praksis, i tillegg til egne fremdrivende coaching-metoder.

Jeg brenner for å hjelpe andre til å være den beste – og mest autentiske – versjonen av seg selv. Du er så mye større, så mye bedre, enn hva din indre kritiker kanskje vil ha deg til å tro.